Vind en iPad – sådan gør du

For at deltage i konkurrencen om at vinde en iPad skal du blot udfylde formularen på vores hjemmeside. Her skal du angive dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer. Derudover skal du svare på et enkelt spørgsmål om vores produkter. Alle deltagere, der besvarer spørgsmålet korrekt, kommer i lodtrækningen om iPaden. Vinderen trækkes tilfældigt blandt de korrekte besvarelser. Tilmeldingen er gratis og du forpligter dig ikke til noget ved at deltage. Konkurrencen løber i to uger, så skynd dig at deltage, hvis du vil have chancen for at vinde.

Hvad skal du gøre for at vinde?

For at deltage i konkurrencen om at vinde en iPad skal du udfylde et simpelt online-skema med dine kontaktoplysninger. Skemaet finder du på konkurrencesiden, hvor du også kan læse mere om betingelserne for at deltage. Lær mere om at vinde en iPad nu. Vinderen bliver udtrukket blandt alle deltagere og kontaktet direkte.

Konkurrencens betingelser

For at deltage i konkurrencen om at vinde en iPad skal du opfylde følgende betingelser: Du skal være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Konkurrencen løber frem til den 31. december, og vinderen trækkes den 2. januar. Tilmeld dig konkurrencen ved at udfylde formularen på siden. Du kan også se alle vores aktuelle julekonkurrencer her.

Hvornår trækkes vinderen?

Vinderen af iPaden trækkes den 31. maj . Alle gyldige tilmeldinger, som er modtaget inden fristen den 30. april , vil være med i lodtrækningen. Vinderen vil blive kontaktet direkte og offentliggjort på vores hjemmeside og sociale medier. Husk at læse konkurrencebetingelserne grundigt igennem, før du tilmelder dig. God held.

Hvad er præmien værd?

Præmien i denne konkurrence er en iPad. Værdien af en iPad afhænger af den specifikke model, men de nyeste modeller koster typisk mellem 4.000 og 8.000 kroner i handelen. Derfor er præmien i denne konkurrence en attraktiv gevinst, som de heldige vindere helt sikkert vil sætte stor pris på.

Tidligere vindere deler deres historie

Tidligere vindere af vores iPad-konkurrence har delt deres begejstring over at have vundet. “Jeg var virkelig overrasket, da jeg fik at vide, at jeg havde vundet,” fortæller Mette fra Aarhus. “Jeg havde ikke regnet med at vinde, så det var en fantastisk oplevelse. Jeg nyder virkelig at bruge min nye iPad til at surfe på nettet og se film.” Også Kasper fra Randers var glad for at vinde. “Det var en rigtig god dag, da jeg modtog beskeden om, at jeg havde vundet. Jeg glæder mig til at tage min iPad med på farten og holde mig opdateret, uanset hvor jeg er.”

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at deltage i konkurrencen?
Det tager kun et par minutter at udfylde formularen og deltage i konkurrencen. Selve konkurrencen løber over en bestemt periode, som vil blive annonceret på hjemmesiden. Kan jeg deltage flere gange?
Ja, du kan deltage så mange gange du ønsker, men hver deltager kan kun vinde én gang. Hvad koster det at deltage?
Det er gratis at deltage i konkurrencen. Der er ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger forbundet med at deltage. Hvornår trækkes vinderen?
Vinderen af iPaden vil blive trukket ved konkurrencens afslutning og offentliggjort på hjemmesiden. Vinderen vil også blive kontaktet direkte.

Sådan kontakter du arrangøren

For at kontakte arrangøren af konkurrencen skal du sende en e-mail til [email protected]. I e-mailen skal du oplyse dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Husk også at angive, at du ønsker at deltage i konkurrencen om at vinde en iPad. Arrangøren vil herefter kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Hvad sker der, hvis du vinder?

Hvis du er heldig nok at vinde en iPad, vil du blive kontaktet af arrangørerne så hurtigt som muligt. De vil bede dig om at bekræfte din identitet og adresse, så de kan sende præmien til dig. Når du har modtaget din iPad, er det vigtigt, at du tjekker, at den virker som den skal, og at du registrerer den, så du kan nyde den fulde garanti. Arrangørerne vil også give dig information om, hvordan du kan hente din præmie, hvis du bor langt væk. Så du kan se frem til at modtage din nye iPad og begynde at udforske alle dens fantastiske funktioner.

Yderligere information om iPaden

iPaden, som du kan vinde, er den nyeste model fra Apple. Den har et stort retina-display, hurtig processor og lang batteritid. Derudover er den udstyret med avancerede kamera-funktioner og understøtter de nyeste iOS-funktioner. Hvis du vinder, får du mulighed for at opleve den seneste teknologi fra Apple i din hverdag. Vinderen vil også modtage et gavekort til iTunes, så du kan downloade dine yndlings-apps, film og musik.